Un humorista australià imita a Rafel Nadal durant el confinament

El vídeo

L’humorista australià Elliot Loney ha penjat aquests dies a les seves xarxes socials un video on imita a les principals figures del tennis actual (i algunes del passat) com Rafel Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray o Jim Courier, fent veure com viuen el seu particular confinament pel COVID-19. En el cas del manacorí, a més d’imitar el seu accent en anglès, també simula com si jugués una partida de ping-pong contra sí mateix, en la que, inevitablement guanya.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad