Coronavirus a Manacor: baixen els pacients a planta, pugen a la UCI

S’estabilitzen els afectats pel COVID-19 al Sector Sanitari de Llevant

 

L’Hospital de Manacor té avui un pacient menys ingressat per coronavirus que ahir. En aquests moments són 13 els afectats per coronavirus que continuen al centre comarcal a l’espera de poder recuperar-se. Si ahir divendres eren 9 els que estaven ingressats a la tercera planta, avui dissabte són 7, com a finals de la setmana passada, el que dóna una idea de l’estancament de la corba d’infectats al Sector Sanitari de Llevant. En canvi, els afectats pel COVID-19 a la UCI són ara un més que ahir: de 5 a 6 pacients.

Ja són sis les persones amb coronavirus enterrades al cementiri de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad