Un dia més i un pacient menys amb coronavirus a Manacor

Nou són els pacients que ara mateix estan ingressats a la tercera planta

 

Les xifres d’ingressats amb coronavirus a la tercera planta de l’hospital de Manacor continuen estables i dins la normalitat. D’aquesta manera ara mateix s’hi troben positius i en planta 9 pacients, mentre que 5 més són encara a la Unitat de Cuidats Intensius (UCI) a l’espera d’evolució. En aquests moments idò la famosa corba permaneix en una zona plana a l’espera que els casos puguin anar baixant de forma paulatina.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad