Un dia més i un pacient menys amb coronavirus a Manacor

Nou són els pacients que ara mateix estan ingressats a la tercera planta

 

Les xifres d’ingressats amb coronavirus a la tercera planta de l’hospital de Manacor continuen estables i dins la normalitat. D’aquesta manera ara mateix s’hi troben positius i en planta 9 pacients, mentre que 5 més són encara a la Unitat de Cuidats Intensius (UCI) a l’espera d’evolució. En aquests moments idò la famosa corba permaneix en una zona plana a l’espera que els casos puguin anar baixant de forma paulatina.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad