El vídeo de les darreres hores de Perlas Manacor a la plaça del Palau

El vídeo

Era 1987 quan Perlas Manacor abandonava definitivament la Plaça del Palau per traslladar-se al polígon industrial de la carretera de Palma, ja com a part efectiva de Perlas Majorica. Ara el conegut fotógraf Jaume Mesquida, qui també va fer molts d’anys de feina a la perlera, ha penjat quinze minuts d’imatges de com van ser les darreres hores de Perlas Manacor SA al centre de Manacor i la desocupació, entre d’altres espais, de la Torre del Palau.

https://www.facebook.com/jaume.mesquidajaume/videos/10219379135082453/

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad