El vídeo de les darreres hores de Perlas Manacor a la plaça del Palau

El vídeo

Era 1987 quan Perlas Manacor abandonava definitivament la Plaça del Palau per traslladar-se al polígon industrial de la carretera de Palma, ja com a part efectiva de Perlas Majorica. Ara el conegut fotógraf Jaume Mesquida, qui també va fer molts d’anys de feina a la perlera, ha penjat quinze minuts d’imatges de com van ser les darreres hores de Perlas Manacor SA al centre de Manacor i la desocupació, entre d’altres espais, de la Torre del Palau.

https://www.facebook.com/jaume.mesquidajaume/videos/10219379135082453/

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad