Serveis Socials tendrà 770.000 euros per fer front als efectes del COVID-19

Es contractaran set treballadors més, un psicòleg i dos cotxes elèctrics per atendre les famílies més necessitades

 

Com succeix els darrers anys amb la Llei Montoro, l’estat central tan sols permet a l’ajuntament de Manacor invertir un percentatge del superàvit acumulat a inversions sostenibles. Enguany i donades les circumstàncies excepcionals, el consistori destinarà la majoria d’aquests doblers a l’àrea de Serveis Socials, per tan de paliar d’aquesta forma els efectes que està deixant i deixarà el coronavirus sobre el teixit familiar i social manacorí. Amb una partida que en total, sumant també una ajuda del Consell de Mallorca, se n’anirà a 770.000 euros.

Si desglosam les partides, tenim que 436.500 euros aniran a parar a contractar nou personal eventual per reforçar el servei; 50.000 euros a l’acció social directa per ajudar a famílies del municipi; i uns altres 60.000 per la compra de vehícles. Un total inicial de 546.500 euros. Al que, segons apunta la responsable municipal de Serveis Socials, Carme Gomila, s’hi afegiran 50.000 euros més en ajudes pròpies i 175.000 euros provinents de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS).

Les principals necessitats del servei local es centren ara mateix en “ampliar i reforçar amb cinc treballadors més el servei a domicili, per poder fer front a la llista d’espera que tenim”; a contractar un psicòleg i dos treballadors socials per a l’atenció familiar i comunitaria, sobretot per les zones costaneres del municipi; i a la compra de dos cotxes elèctrics.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad