Segon dia consecutiu sense cap alta i amb 10 pacients ingressats a Manacor

Com ahir, en continuen cinc a la UCI

 

Després que la setmana passada fos excel·lent i amb bons símptomes de recuperació, el que va fer que les altes fossin abundants, el començament d’aquesta, sense ser dolenta, la tendència és a l’estabilitat. En aquests moments es comptabilitzen a la tercera planta de l’Hospital de Manacor fins a 10 hospitalitzats, mentre que hi ha cinc infectats per coronavirus que encara són a la UCI. Cap alta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad