3.000 euros perquè la Creu Roja pugui ajudar a 150 famílies desfavorides

L’ajuntament de Manacor aporta doblers per la compra d’aliments bàsics durant la crisi social i sanitària

 

L’ajuntament de Manacor ha fet una aportació econòmica de 3.000 euros a la Creu Roja per a la compra d’aliments bàsics. L’adquisició de productes de primera necessitat ajudarà a pal·liar, en part, les necessitats alimentàries bàsiques de 150 famílies desfavorides, usuàries de l’organització, que degut a la crisi social i sanitària produïda pel COVID-19 s’han vist agreujades.

Els aliments adquirits són de caràcter bàsic, poc peribles, de fàcil transport i emmagatzematge i inclou una cistella de 15 kg per persona amb ciurons cuits, mongetes, llenties, pasta, macedònia de verdures en conserva, tonyina en conserva, arròs, farina, llet UHT, tomàtiga en conserva, galetes i oli d’oliva.

 “Comptar amb el suport de l’administració local ens ajuda a adaptar la nostra resposta a aquest nou context i poder continuar donant suport a les persones en situació d’extrema vulnerabilitat del nostre municipi i, d’aquesta manera, minimitzar l’impacte social produït pel COVID-19”, apunta Mateu Ballester, president de la Creu Roja a Manacor.

Per la seva part, Carme Gomila, regidora d’igualtat, serveis socials i joventut a l’ajuntament de Manacor, destaca que “a tot el sector social i entitats ens ha tocat afrontar una situació difícil, però ara més que mai ens hem d’ajudar. Per nosaltres, la Creu Roja fa una feina essencial i ens trobaran al costat sempre que faci falta“.

Des del començament d’aquesta crisi provocada pel COVID 19 la Creu Roja ha assegurat el manteniment dels seus programes essencials i ha intensificat la seva activitat amb les persones més vulnerables per fer front a les conseqüències del COVID-19. A través del Pla Creu Roja RESPON l’organització preveu el reforç de tots els seus mecanismes de resposta davant la crisi provocada pel COVID 19, en coordinació amb totes les administracions públiques.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad