La tornada a la feina coincideix amb l’augment d’ingressats a planta per coronavirus

L’Hospital de Manacor registra tres infectats més per COVID-19

 

Ara que semblava que poc a poc, dia a dia a la llista d’ingressats a l’hospital de Manacor per coronavirus se li anaven restant pacients, la tornada a la feina de determinats sectors laborals, ha fet que els afectats per COVID-19 al Sector Sanitari hagi tornat a pujar per primera vegada en més d’una setmana. Una altra vegada idò la corba torna a pujar fins els 10 hospitalitzats, mentre que es mantenen els cinc infectats per coronavirus que encara són a la UCI. Cap alta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad