La tornada a la feina coincideix amb l’augment d’ingressats a planta per coronavirus

L’Hospital de Manacor registra tres infectats més per COVID-19

 

Ara que semblava que poc a poc, dia a dia a la llista d’ingressats a l’hospital de Manacor per coronavirus se li anaven restant pacients, la tornada a la feina de determinats sectors laborals, ha fet que els afectats per COVID-19 al Sector Sanitari hagi tornat a pujar per primera vegada en més d’una setmana. Una altra vegada idò la corba torna a pujar fins els 10 hospitalitzats, mentre que es mantenen els cinc infectats per coronavirus que encara són a la UCI. Cap alta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad