Cronomotor cedeix una furgoneta pel repartiment de menjar i material sanitari

Protecció Civil de Manacor agraeix la cessió gratuïta en uns moments tan complicats

 

L’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil Manacor ha volgut agrair la solidaritat de l’empresa Cronomotor Manacor, “que des del dia 27 de març ens ha cedit de forma gratuïta una furgoneta, per poder dur a terme el repartiment de material sanitari i menjar als nostres conciutadans. Ens ha donat una capacitat de mobilitzar més voluntaris i repartir més material”.

Reobertura

Així mateix, a partir d’aquest dimarts, Cronomotor Manacor ha tornat a obrir el servei de Taller i Rent a Car a tot el públic, clients i amics. Amb un servei de recollida i entrega de cotxe a domicili.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad