Manacor pagarà 825.000 euros per arreglar els passejos que l’estat no vol assumir

El ple municipal aprova destinar doblers dels manacorins per rehabilitar els passejos de Cales i Ses Coves Blanques de Porto Cristo

 

Tots els manacorins hauran de pagar de la seva butxaca 825.000 euros per poder fer front a les obres dels passejos marítims de Cales de Mallorca i de Ses Coves Blanques de Porto Cristo, greument afectats pel temporal Glòria, i que Demarcació de Costes (administració depenent de l’estat espanyol) s’ha negat a pagar tot i ser de la seva competència.

Durant el ple municipal duit a terme aquest dimarts, els 21 regidors que composen l’Ajuntament ha aprovat no sense crítiques, els projectes per dur a terme les obres el més aviat possible. S’han tramitat per emergència, el que significa que no hi ha un projecte redactat sino que l’empresa concessionària haurà d’anar justificant el cost dels treballs, que també serà revisat pel consistori a peu d’obra, segons a assenyalat la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa.

Per la seva banda, la portaveu del El Pi, Catalina Riera, ha lamentat que “tots els manacorins haguem de posar més de 800.000 euros de la nostra butxaca perquè Costes es desentén d’una competència que és seva”, així com a fet una crida a reclamar tots aquests doblers a Madrid, “tot d’una que sigui possible”. El mateix que han comentat la portaveu del PP, Maria Antònia Sansó i el líder de AIPC, Joan Gomila, que han destacat l’urgència de tenir els passejos arreglats i segurs, “no només pels possibles turistes, sino per tots els veïnats que diàriament” hi transiten.

 

Madrid es nega a arreglar cap platja ni passeig del municipi afectats pel temporal

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad