La Policia reparteix mascaretes entre els treballadors a Manacor i Porto Cristo

A tots aquells que hagin d’agafar el transport públic per anar a fer feina. Demà continuarà entre les 7 i les 9 hores

 

Agents de la Policia Nacional i Local de Manacor ha començat a repartir avui dimarts (i continuaran demà entre les 7 i les 9 hores del matí) mascaretes als treballadors que utilitzen el transport públic, tant a l’estació de trens com a les principals aturades de bus de la ciutat i de Porto Cristo. Segons explica Delegació de Govern es tracta d’una campanya nacional per aquells treballadors que no disposen de vehicle privat per desplaçar-se i han d’agafar ferrocarril o autobús. Així d’aquesta manera, i si no poden mantenir la distància de seguretat, almenys estan mínimament protegits.

Es tracta de la primera jornada de repartiment de les 256.000 mascaretes que ahir van arribar a Illes Balears. Demà continuarà també la distribució de mascaretes quirúrgiques entre les persones que hagin de desplaçar-se en transport públic per anar als seus llocs d’ocupació a l’arxipèlag i sigui més complex mantenir la distància de seguretat.

Més de 170 efectius de Policia Nacional, Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil s’han mobilitzat avui a primera hora del matí i s’han coordinat per repartir el material sanitari d’autoprotecció. La majoria de la ciutadania ha demostrat la seva solidaritat i responsabilitat social amb aquesta mesura i molts passatgers s’han mostrat agraïts als agents i voluntaris.

La distribució s’ha iniciat avui a partir de les set del matí sense cap tipus d’incidència. Els efectius desplegats han lliurat les mascaretes a treballadores i treballadors en mig centenar de punts de l’arxipèlag.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad