La Policia reparteix mascaretes entre els treballadors a Manacor i Porto Cristo

A tots aquells que hagin d’agafar el transport públic per anar a fer feina. Demà continuarà entre les 7 i les 9 hores

 

Agents de la Policia Nacional i Local de Manacor ha començat a repartir avui dimarts (i continuaran demà entre les 7 i les 9 hores del matí) mascaretes als treballadors que utilitzen el transport públic, tant a l’estació de trens com a les principals aturades de bus de la ciutat i de Porto Cristo. Segons explica Delegació de Govern es tracta d’una campanya nacional per aquells treballadors que no disposen de vehicle privat per desplaçar-se i han d’agafar ferrocarril o autobús. Així d’aquesta manera, i si no poden mantenir la distància de seguretat, almenys estan mínimament protegits.

Es tracta de la primera jornada de repartiment de les 256.000 mascaretes que ahir van arribar a Illes Balears. Demà continuarà també la distribució de mascaretes quirúrgiques entre les persones que hagin de desplaçar-se en transport públic per anar als seus llocs d’ocupació a l’arxipèlag i sigui més complex mantenir la distància de seguretat.

Més de 170 efectius de Policia Nacional, Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil s’han mobilitzat avui a primera hora del matí i s’han coordinat per repartir el material sanitari d’autoprotecció. La majoria de la ciutadania ha demostrat la seva solidaritat i responsabilitat social amb aquesta mesura i molts passatgers s’han mostrat agraïts als agents i voluntaris.

La distribució s’ha iniciat avui a partir de les set del matí sense cap tipus d’incidència. Els efectius desplegats han lliurat les mascaretes a treballadores i treballadors en mig centenar de punts de l’arxipèlag.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad