Estabilitat a l’hospital de Manacor: continuen els set ingressats a planta

Sense altes però tampoc amb un augment de pacients hospitalitzats

 

Un dia més les dades que ens arriben de l’hospital de Manacor són molt bones. Avui dimarts, si bé no hi ha hagut altes i per tant no s’ha registrat un descens en el número de pacients ingressats pel COVID-19 al Sector Sanitari de Llevant, el fet que tampoc hagin augmentat deixa una estabilitat molt positiva per afrontar una setmana complicada amb el retorn de certes activitats professionals que feia dues setmanes que restaven aturades, així com en contrast amb la resta de l’illa on s’han notat un repuntament de casos aquests darrers dies. Ara mateix són set els malalts per coronavirus que estan a la tercera planta i cinc més a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad