Quatre noves altes deixen en set els infectats a planta per COVID-19 a Manacor

Fa més d’una setmana que la corba baixa al centre de referència del Sector Sanitari de Llevant

 

La corba al Sector Sanitari de Llevant, al qual pertany el municipi de Manacor i que té l’hospital comarcal com a centre de referència, continua baixant i ja fa més d’una setmana que la tendència a la baixa crea moltes expectatives d’esperança. Quatre noves altes fan que en aquests moments siguin ja només 7 els afectats per coronavirus ingressats a la tercera planta, mentre que 5 continuen a la UCI. És la primera vegada des de fa setmanes que el número d’infectats a planta baixa dels 10.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad