Toni ‘Boveret’ combat el coronavirus amb la seva versió del ‘Resistiré’

El vídeo

Un dels millors esportistes que ha donat Manacor, el menador de cavalls de trot Joan Antoni Riera Rosselló, o simplement Toni Boveret, combat el confinament d’aquests dies fent feina i tractant d’aguantar les setmanes que queden d’estat d’alarma al ritme de la cançó de moda, el Resistiré de El dúo dinámico. Qui canta els seus mals espanta i així sembla ser en el cas den Toni i les seves cabres.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad