Terraferida denuncia la “insensibilitat” de Nadal en continuar les obres de l’Acadèmia

El col·lectiu critica la continuació de l’ampliació del centre del tennista tot i les prohibicions estatals

 

Terraferida ha denunciat la continuació de les obres d’ampliació de l’Acadèmia que el tennista Rafel Nadal té a Manacor, tot i la prohibició estatal de fa dues setmanes per mor del coronavirus, d’aturar tots aquells projectes i professionals no essencials. El col·lectiu critica que els treballs han continuat tot el divendres i dissabte sant, quan encara no s’ha aixecat l’ordre governamental i amb l’evident perill que suposa.

“Aquest moviment hi havia al ‘Complexe Rafa Nadal’ (Manacor) el divendres sant i dissabte. Desenes de persones treballant, ampliant el centre per enèsima vegada. Urbanisme a la carta, favors, requalificacions i insensibilitat”, ha fet palès Terraferida a les xarxes socials.

Cal recordar que són desenes les persones i professionals que des del començament de la crisi estan tancades al complex tennístic, entre elles cuiners, entrenadors i esportistes de mig món, que han fet que l’acadèmia no s’aturés en totes aquestes setmanes.

L’acadèmia Nadal continua activa amb desenes de treballadors i residents aïllats

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad