Terraferida denuncia la “insensibilitat” de Nadal en continuar les obres de l’Acadèmia

El col·lectiu critica la continuació de l’ampliació del centre del tennista tot i les prohibicions estatals

 

Terraferida ha denunciat la continuació de les obres d’ampliació de l’Acadèmia que el tennista Rafel Nadal té a Manacor, tot i la prohibició estatal de fa dues setmanes per mor del coronavirus, d’aturar tots aquells projectes i professionals no essencials. El col·lectiu critica que els treballs han continuat tot el divendres i dissabte sant, quan encara no s’ha aixecat l’ordre governamental i amb l’evident perill que suposa.

“Aquest moviment hi havia al ‘Complexe Rafa Nadal’ (Manacor) el divendres sant i dissabte. Desenes de persones treballant, ampliant el centre per enèsima vegada. Urbanisme a la carta, favors, requalificacions i insensibilitat”, ha fet palès Terraferida a les xarxes socials.

Cal recordar que són desenes les persones i professionals que des del començament de la crisi estan tancades al complex tennístic, entre elles cuiners, entrenadors i esportistes de mig món, que han fet que l’acadèmia no s’aturés en totes aquestes setmanes.

L’acadèmia Nadal continua activa amb desenes de treballadors i residents aïllats

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad