El ritme del coronavirus torna a baixar a Manacor: 11 ingressats a planta

Més bones notícies per acabar una setmana molt positiva

 

Aquesta setmana conclou amb més bones notícies, el que vol dir que dues persones més han estat donades d’alta en haver-se recuperat del coronavirus a l’hospital de Manacor. Una altra bona notícia que s’ha de sumar a la iniciada fa set dies, quan el ritme de la corba no tan sols no va augmentar com estava previst, sino que va començar a estabilitzar-se poc a poc fins anar caient de manera constant. En aquests moments idò, són 11 els pacients que estan ingressats a la tercera planta de l’hospital comarcal afectades pel COVID-19 i cinc més la que segueixen a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad