L’Ajuntament retransmetrà el primer ple municipal en directe de la seva història

Serà aquest proper dimarts dia 14 a partir de les 19 hores

 

El confinament ha obligat a refer moltes coses quotidianes i a posar-mos al dia pel que fa a les noves tecnologies. L’interès per la comunicació i per fer arribar el missatge de la feina feta en aquests moments complicats, també propicia noves iniciatives. El consistori, tot i no tenir una vida diària normalitzada pel coronavirus, vol acostar ara el ple municipal a tots els ciutadans i així dimarts que ve, dia 14 d’abril dia de Sant Jordi, retransmetrà per primera vegada a la seva història un ple municipal en directe per internet.

El podreu trobar el dimarts 14 a les 19 h al següent enllaç:
https://www.youtube.com/channel/UC0ojsP3qEUH1b0P1Vy82AIA

No deixa de ser curiós que el COVID-19 hagi aconseguit el que fins ara semblava no ser possible, i era que els plens on es decideix bona part del futur del municipi no poguessin ser visionats al mateix moment per tot el poble. Fins ara s’enregistraven en video i es llençaven a la xarxa (youtube) dos o tres dies després del segon dilluns de cada mes, que es quan tenen lloc les reunions oficials entre els 21 regidors municipals.

L’ajuntament de Manacor s’uneix d’aquesta forma al que molts ajuntaments mallorquins ja vénen fent durant anys i que suposa una passa més cap a la normalització tecnològica. D’aquesta forma, qui sap, tal volta s’aconsegueixi apropar els plens a més gent del que les sessions ‘en viu’ aconsegueixen reunir a la sala, on no solen passar de la desena de persones, mitjans de comunicació inclosos.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad