Evolució positiva a Manacor: s’estabilitzen en tretze els infectats a planta

Cinc pacients més continuen a la UCI

 

L’evolució setmanal d’infectats per coronavirus ingressats a l’hospital de Manacor continua un patró molt positiu. El seu nombre ha anat baixant durant tota la setmana i, a l’espera de com seran les xifres de dilluns (durant el cap de setmana no es donen altes), ara mateix ‘només’ són tretze els que permaneixen a la tercera planta del centre hospitalari afectats pel COVID-19. Això sí, cinc més segueixen de moment a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad