Evolució positiva a Manacor: s’estabilitzen en tretze els infectats a planta

Cinc pacients més continuen a la UCI

 

L’evolució setmanal d’infectats per coronavirus ingressats a l’hospital de Manacor continua un patró molt positiu. El seu nombre ha anat baixant durant tota la setmana i, a l’espera de com seran les xifres de dilluns (durant el cap de setmana no es donen altes), ara mateix ‘només’ són tretze els que permaneixen a la tercera planta del centre hospitalari afectats pel COVID-19. Això sí, cinc més segueixen de moment a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad