Els pagesos desinfecten Porto Cristo i s’Illot per quart dissabte consecutiu

La imatge

 

Els pagesos que voluntàriament estan desinfectant durant les darreres setmanes totes les localitats del municipi de Manacor, estan avui transitant els carrers de Porto Cristo i s’Illot. Ho fan, com ahir van fer a Manacor, per quart dissabte consecutiu, donant bona mostra del seu compromís i de la utilitat d’un servei de neteja bàsic per contenir el coronavirus a peu de carrer. Organitzats per l’ajuntament de Manacor, van llançant una mescla disolta d’aigua i lleixiu en una concentració lleu perquè no pugui afectar ni a persones ni a animals.

 

https://www.facebook.com/sebastia.llodraoliver/videos/10219548336490889/

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad