Els pagesos desinfecten Porto Cristo i s’Illot per quart dissabte consecutiu

La imatge

 

Els pagesos que voluntàriament estan desinfectant durant les darreres setmanes totes les localitats del municipi de Manacor, estan avui transitant els carrers de Porto Cristo i s’Illot. Ho fan, com ahir van fer a Manacor, per quart dissabte consecutiu, donant bona mostra del seu compromís i de la utilitat d’un servei de neteja bàsic per contenir el coronavirus a peu de carrer. Organitzats per l’ajuntament de Manacor, van llançant una mescla disolta d’aigua i lleixiu en una concentració lleu perquè no pugui afectar ni a persones ni a animals.

 

https://www.facebook.com/sebastia.llodraoliver/videos/10219548336490889/

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad