La corba del coronavirus a Manacor baixa fins els 18 malalts

Dues altes més deixen les xifres per davall dels vint pacients afectats

 

Continuen les bones notícies pel que fa al nombre de malalts de coronavirus diagnosticats i ingressats a l’hospital comarcal de Manacor, el centre de referència del Sector Sanitari de Llevant. En aquests moments i segons les darreres dades fetes públiques per l’hospital, a la tercera planta, habilitada aposta per a malalts de COVID-19, hi ha 13 pacients positius, mentre que a la UCI segueixen essent 5 pendents d’evolució. El que suposa que ahir es donaren dues altes.

 

“S’ha d’agrair el gran esforç dels professionals, són la primera línia de batalla”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad