Reconeixement a la feina del servei de neteja i recollida de residus

“Són també a la primera línia en un moments complicats”

 

La regidoria de Medi Ambient del consistori manacorí es va reunir ahir vespre a les dependències que la concessionària Lumsa té al polígon industrial, per agrair la seva labor en aquests moments tan importants i acabar de conscienciar-los respecte al nou sistema de recollida porta a porta implantat ara fa una setmana al centre del poble.

“Ahir vespre, abans d’iniciar el torn de nocturna, repassàrem els aspectes més importants dels diferents sistemes de recollida del municipi i sobretot algunes novetats relacionades amb el Porta a Porta. Tots n’anam aprenent i ho anam pulint!”, explica el regidor Sebastià Llodrà. “És un servei essencial i importantíssim en aquests moments. Això mateix els hi vàrem voler transmetre, en nom de l’ajuntament de Manacor”.

“Els equips sanitaris, la policia, els comerços d’aliments i els pagesos reben merescudes mamballetes per part dels manacorins. Els treballadors del servei de neteja i recollida són també primera línia en un moments complicats. Les nostres mamballetes ahir foren per a ells!”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad