Reconeixement a la feina del servei de neteja i recollida de residus

“Són també a la primera línia en un moments complicats”

 

La regidoria de Medi Ambient del consistori manacorí es va reunir ahir vespre a les dependències que la concessionària Lumsa té al polígon industrial, per agrair la seva labor en aquests moments tan importants i acabar de conscienciar-los respecte al nou sistema de recollida porta a porta implantat ara fa una setmana al centre del poble.

“Ahir vespre, abans d’iniciar el torn de nocturna, repassàrem els aspectes més importants dels diferents sistemes de recollida del municipi i sobretot algunes novetats relacionades amb el Porta a Porta. Tots n’anam aprenent i ho anam pulint!”, explica el regidor Sebastià Llodrà. “És un servei essencial i importantíssim en aquests moments. Això mateix els hi vàrem voler transmetre, en nom de l’ajuntament de Manacor”.

“Els equips sanitaris, la policia, els comerços d’aliments i els pagesos reben merescudes mamballetes per part dels manacorins. Els treballadors del servei de neteja i recollida són també primera línia en un moments complicats. Les nostres mamballetes ahir foren per a ells!”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad