Habiliten l’antiga escola rural de Sa Murtera com a alberg provisional

Almenys mentre duri l’estat d’alarma i per la necessitat de places per a persones sense sostre

 

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) i l’ajuntament de Manacor han habilitat un nou alberg temporal a l’antiga escola rural de Sa Murtera, destinat a les persones sense sostre del municipi. Estarà gestionat per la Fundació Trobada i permetrà descongestionar les instal·lacions de la xarxa d’inclusió social que coordina i acollir altres persones del nucli que es troben sense llar. El nou ‘centre’ provisional compta amb 10 places.

Amb aquest ja són quatre els centres habilitats a Mallorca per atendre les persones sense sostre durant el confinament obligat per la crisi del COVID-19. A finals del mes de març l’IMAS va habilitar 50 places al poliesportiu de Sant Ferran i altres 50 a l’hipòdrom de Son Pardo en col·laboració amb la Direcció Insular d’Esports i l’Institut Hípic respectivament. A més, la institució insular es va coordinar amb l’Ajuntament de Palma per habilitar el Poliesportiu de Son Moix per altres 50 persones.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad