Habiliten l’antiga escola rural de Sa Murtera com a alberg provisional

Almenys mentre duri l’estat d’alarma i per la necessitat de places per a persones sense sostre

 

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) i l’ajuntament de Manacor han habilitat un nou alberg temporal a l’antiga escola rural de Sa Murtera, destinat a les persones sense sostre del municipi. Estarà gestionat per la Fundació Trobada i permetrà descongestionar les instal·lacions de la xarxa d’inclusió social que coordina i acollir altres persones del nucli que es troben sense llar. El nou ‘centre’ provisional compta amb 10 places.

Amb aquest ja són quatre els centres habilitats a Mallorca per atendre les persones sense sostre durant el confinament obligat per la crisi del COVID-19. A finals del mes de març l’IMAS va habilitar 50 places al poliesportiu de Sant Ferran i altres 50 a l’hipòdrom de Son Pardo en col·laboració amb la Direcció Insular d’Esports i l’Institut Hípic respectivament. A més, la institució insular es va coordinar amb l’Ajuntament de Palma per habilitar el Poliesportiu de Son Moix per altres 50 persones.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad