Els ingressats per coronavirus a Manacor baixen a 20

La tendència descendent continua. Cinc dels pacients a la UCI a l’espera d’evolució

 

Tres noves altes deixen aquest dijous el balanç d’ingressats per coronavirus a l’hospital de Manacor en 20 pacients, 15 a la tercera planta i 5 més a la UCI. Un número que continua baixant respecte al principi d’aquesta setmana i sobretot pel que fa a les passades. D’aquesta manera els nivells d’infecció experimenten una baixada que fa mantenir les esperances d’un retrocés de la malaltia al Sector Sanitari de Llevant.

L’hospital agraeix la feinada del seu personal de neteja en aquests moments difícils

“S’ha d’agrair el gran esforç dels professionals, són la primera línia de batalla”

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad