Coca-Cola dóna begudes a l’alberg de Manacor

La imatge

La situació d’estat d’alarma ha servit per despertar la solidaritat de persones i entitats que han posat els seus recursos a disposició de la comunitat, sobretot dels més vulnerables.
Per altra banda el tancament dels locals d’oci que, a part d’esser un punt de trobada i reunió dels amics, també eren ocasions de relaxar-se uns moments durant o després de la feina, han fet que les begudes hagin anat a l’alberg en forma d’un important donatiu de l’empresa Coca-Cola.
Coca-Cola European Partners Iberia, a través de Degustaciones RRFF Mallorca, ha fet arribar a la Fundació Trobada una carregament de cinc fardells de 25 unitats cadascun de Minut Maid de Taronja, Minute Maid de Melicotó, Aquabona, Coca-Cola, Coca Cola Zero i Aquarius.
“La Fundació Trobada vol manifestar a la entitat Coca Cola el seu agraïment més profund per aquest gest de solidaritat amb el col·lectiu de l’Alberg que debut al confinament i, com tothom, està passant moments difícils”.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad