L’hospital agraeix la feinada del seu personal de neteja en aquests moments difícils

En una emotiva carta pública on fa palesa la seva entrega

 

L’hospital de Manacor ha volgut fer públic a les xarxes socials el seu agraïment públic a tot el personal de neteja que treballa al centre. “Des de l’Hospital de Manacor, volem agrair de tot cor la feina a l’equip de neteja. Són moments molt difícils i durs per a tots. El nostre hospital ha canviat per complet i vosaltres heu acompanyat tots els canvis. Encara que no sou personal sanitari, sou un pilar importantíssim de la sanitat. Ara i més que mai, esperam que tothom sigui conscient de la importància que té la neteja i la desinfecció per evitar la transmissió creuada“, resalta la gerència de l’hospital comarcal.

“Mil gràcies per donar-ho tot, per formar-vos i per fer tot el millor que sabeu. Mil gràcies per estar cada dia al costat de la higiene hospitalària i fer que els dies siguin més fàcils al nostre hospital. Mil gràcies a tot l’equip de neteja de l’hospital de Manacor, perquè vosaltres també sou els nostres herois i heroïnes”.

Primer malalt de coronavirus que és extubat i surt de la UCI de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad