Es confirma la corba descendent a Manacor: 17 ingressats a planta i 6 a la UCI

Bon símptoma que deixa frenada la corba en els dies que es preveien clau

 

L’estabilitat en la recuperació sembla ser, aquests primers dies de la quarta setmana de confinament, la tendència al Sector Sanitari de Llevant, amb l’hospital de Manacor com a centre referencial. Així, aquest dimecres les dades són semblants als dos dies anteriors i en aquests moments a la tercera planta hi ha ingressades 17 persones afectades per COVID-19, mentre que sis més són a la UCI fins que el seu estat millori. El que significa que hi ha hagut dues noves altes.

Prop de 30 nous professionals reforcen l’hospital per afrontar la crisi del COVID-19

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad