Récord d’altes en un dia de pacients ingressats amb COVID-19 a Manacor

Sis malalts d’aquests vint-i-cinc estan pendents d’evolució a la UCI

 

Pareix que les coses estan evolucionant molt positivament a la comarca manacorina. Bona prova del que deim són les vuit altes que s’han donat de cop aquest dilluns i que deixen en tan sols 25 el número de pacients que estan ingressats entre la tercera planta del centre (19) i la Unitat de Cuidats Intensius (6). L’hospital recorda que l’elevat nombre d’altes es deu sobretot a que durant el cap de setmana no sen signa cap.

Júlia Troya: “La mascareta fora de l’àmbit sanitari no té cap sentit”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad