Récord d’altes en un dia de pacients ingressats amb COVID-19 a Manacor

Sis malalts d’aquests vint-i-cinc estan pendents d’evolució a la UCI

 

Pareix que les coses estan evolucionant molt positivament a la comarca manacorina. Bona prova del que deim són les vuit altes que s’han donat de cop aquest dilluns i que deixen en tan sols 25 el número de pacients que estan ingressats entre la tercera planta del centre (19) i la Unitat de Cuidats Intensius (6). L’hospital recorda que l’elevat nombre d’altes es deu sobretot a que durant el cap de setmana no sen signa cap.

Júlia Troya: “La mascareta fora de l’àmbit sanitari no té cap sentit”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad