Desenes d’ànneres aturen el poc trànsit del Riuet de Porto Cristo

El vídeo

Que la fauna salvatge està recuperant terreny durant les darreres setmanes a les zones urbanes és un fet. Ho hem vist a les principals ciutats turístiques, on també la mar ha canviat de tonalitat i qualitat per mor de la poca incidència humana del darrer mes. Idò bé, a la zona més natural del Riuet de Porto Cristo, on cada cop hi havia menys espai per les ànneres, aquestes semblen ara haver despertat i n’han sortides a voler. Tantes, que algun vehicle dels pocs que passen pel pontet de devora can Jordiet, ha hagut d’esquivar-les voltant per l’altre carril. Aquest vídeo així ho demostra.

 

https://www.facebook.com/rafel.perellobosch/videos/2592770564321264/

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad