Desenes d’ànneres aturen el poc trànsit del Riuet de Porto Cristo

El vídeo

Que la fauna salvatge està recuperant terreny durant les darreres setmanes a les zones urbanes és un fet. Ho hem vist a les principals ciutats turístiques, on també la mar ha canviat de tonalitat i qualitat per mor de la poca incidència humana del darrer mes. Idò bé, a la zona més natural del Riuet de Porto Cristo, on cada cop hi havia menys espai per les ànneres, aquestes semblen ara haver despertat i n’han sortides a voler. Tantes, que algun vehicle dels pocs que passen pel pontet de devora can Jordiet, ha hagut d’esquivar-les voltant per l’altre carril. Aquest vídeo així ho demostra.

 

https://www.facebook.com/rafel.perellobosch/videos/2592770564321264/

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad