L’IDI cerca empreses per aportar distintes solucions contra el coronavirus

L’Institut de Desenvolupament Industrial (IDI) està cercant empreses que puguin ajudar en la lluita diària contra el COVID-19, amb productes necessaris tals com mascaretes quirúrgiques i higièniques, bates impermeables d’un sol ús, materials d’impressió 3D o solucions hidroalcohòliques. En aquest enllaç trobareu fabricants illencs que estan produint material de protecció pel Covid-19. I d’altres que posen a disposició les seves instal·lacions. Si ets d’una empresa que pot aportar solucions o que necessita equips de protecció o altres elements, emplenau el formulari, pitjant aquí

https://sites.google.com/view/espai-idi-covid19/p%C3%A0gina-principal?fbclid=IwAR0W-CsjmHbTuVVOYvEv8gIVAQXwxzwhaAS0ouyc–LXlKxh4YP0ZH-ynv8

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad