L’IDI cerca empreses per aportar distintes solucions contra el coronavirus

L’Institut de Desenvolupament Industrial (IDI) està cercant empreses que puguin ajudar en la lluita diària contra el COVID-19, amb productes necessaris tals com mascaretes quirúrgiques i higièniques, bates impermeables d’un sol ús, materials d’impressió 3D o solucions hidroalcohòliques. En aquest enllaç trobareu fabricants illencs que estan produint material de protecció pel Covid-19. I d’altres que posen a disposició les seves instal·lacions. Si ets d’una empresa que pot aportar solucions o que necessita equips de protecció o altres elements, emplenau el formulari, pitjant aquí

https://sites.google.com/view/espai-idi-covid19/p%C3%A0gina-principal?fbclid=IwAR0W-CsjmHbTuVVOYvEv8gIVAQXwxzwhaAS0ouyc–LXlKxh4YP0ZH-ynv8

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad