Els ingressats per coronavirus a Manacor tornen a baixar avui dels 30

Les xifres disminueixen fins als 21 pacients a planta i sis més a la UCI

 

L’estabilitat és la nota dominant dels darrers dies a l’hospital de Manacor pel que fa al nombre d’ingressats afectats pel COVID-19. En aquests moments a la tercera planta del centre hospitalari hi ha 21 llits ocupats per infectats de coronavirus, mentre que n’hi ha altres sis que segueixen a la Unitat de Cuidats Intensius (UCI) a l’espera que el seu estat millori. Avui tampoc s’han donat altes. S’espera que aquesta setmana sigui clau en el progrés del COVID-19 al Sector Sanitari de Llevant. En qualsevol cas les darreres dades són positives per anar evolucionant pel bon camí.

Primer malalt de coronavirus que és extubat i surt de la UCI de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad