Els ingressats per coronavirus a Manacor tornen a baixar avui dels 30

Les xifres disminueixen fins als 21 pacients a planta i sis més a la UCI

 

L’estabilitat és la nota dominant dels darrers dies a l’hospital de Manacor pel que fa al nombre d’ingressats afectats pel COVID-19. En aquests moments a la tercera planta del centre hospitalari hi ha 21 llits ocupats per infectats de coronavirus, mentre que n’hi ha altres sis que segueixen a la Unitat de Cuidats Intensius (UCI) a l’espera que el seu estat millori. Avui tampoc s’han donat altes. S’espera que aquesta setmana sigui clau en el progrés del COVID-19 al Sector Sanitari de Llevant. En qualsevol cas les darreres dades són positives per anar evolucionant pel bon camí.

Primer malalt de coronavirus que és extubat i surt de la UCI de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad