Animada coreografia contra el coronavirus a l’hospital de Manacor

El vídeo

El Covid-19 no ha tret el bon humor d’un grapat de professionals de l’hospital de Manacor, que ahir gravaven una animada coreografia pel passadís d’una de les plantes del centre. De fons, una música caribenya amb lletra sobre el coronavirus i la importància de quedar-se a casa, és el ritme perfecte per deixar-se endur després de setmanes de tensió i feina a causa i conseqüència de la pandemia que té confinat a mig món.

 

https://www.facebook.com/antonia.domengeriera.7/videos/3052240614839337/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad