Primer malalt de coronavirus que és extubat i surt de la UCI de Manacor

Es tracta de Tomeu, de 58 anys i natural de Montuïri, que ja ha estat traslladat a planta

 

Emoció ha estat la paraula que han repetit tots i cada un dels membre de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Manacor, avui matí, quan en Tomeu, de 58 anys i natural de Montuïri, ha sortit per la porta del servei. El pacient va arribar al servei d’Urgències de l’Hospital el passat dia 23 de març i va ingressat a la planta d’hospitalització destinada a atendre Coronavirus.

Dos dies després, degut a l’empitjorament va ser traslladat a la UCi, on ha estat un total d’onze dies amb ventilació mecànica. Quan, aquest dimecres, dia 1 d’abril, va ser extubat, ja fou motiu de molta alegria per part del servei, i es va dur a terme també la primera videotrucada amb la seva família. El moment d’aquesta videotrucada fou especial tant pel pacient com tota la seva família, fet que van agrair als professionals sanitaris que estaren i visqueren amb ells aquests moments.

Finalment avui, dissabte, s’ha confirmat la notícia i el pacient ha tornat ser traslladat a planta, on s’espera que en breu pugui ser donat d’alta. Com han comentat els responsables del servei d’UCI aquesta ha estat una experiència inoblidable no només pel pacient sinó per a tots nosaltres, estam molt contents i ens anima a seguir treballant com fins ara, per lluitar contra el COVID-19.

https://www.facebook.com/revista07500/videos/307802456861778/

Animada coreografia contra el coronavirus a l’hospital de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad