Els ingressats per coronavirus tornen a pujar a Manacor, tot i les quatre altes

En aquests moments són 32, sis dels quals segueixen a la UCI

 

En aquests moments i tot i els bons presagis dels darrers dies, el número d’ingressats afectats per coronavirus a l’hospital de Manacor ha tornat a pujar fins els 32. D’aquests n’hi ha 26 que estan a la tercera planta (ocupant la meitat de llits disponibles) i sis més a la UCI a l’espera de millorar. Tot i el lleu empitjorament de les dades, sí que s’ha notificat per part del centre l’alta de quatre pacients, ja recuperats i que poden tornar a ca seva, als distints pobles que conformen el Sector Sanitari de Llevant, amb l’hospital com a centre de referència.

“S’ha d’agrair el gran esforç dels professionals, són la primera línia de batalla”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad