Els ingressats per coronavirus tornen a pujar a Manacor, tot i les quatre altes

En aquests moments són 32, sis dels quals segueixen a la UCI

 

En aquests moments i tot i els bons presagis dels darrers dies, el número d’ingressats afectats per coronavirus a l’hospital de Manacor ha tornat a pujar fins els 32. D’aquests n’hi ha 26 que estan a la tercera planta (ocupant la meitat de llits disponibles) i sis més a la UCI a l’espera de millorar. Tot i el lleu empitjorament de les dades, sí que s’ha notificat per part del centre l’alta de quatre pacients, ja recuperats i que poden tornar a ca seva, als distints pobles que conformen el Sector Sanitari de Llevant, amb l’hospital com a centre de referència.

“S’ha d’agrair el gran esforç dels professionals, són la primera línia de batalla”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad