“Aquest cop fort de la naturalesa ens ha obligat a fer penitència”

El rector de Manacor, Antoni Amorós, reflexiona sobre els efectes del nou virus a l’inici de la Setmana Santa

 

Antoni Amorós, rector de les parròquies de la ciutat de Manacor fa una petita reflexió sobre l’arribada del Ram i l’inici de la Setmana Santa en aquest any tan atípic “i ens veim condicionats al confinament a les nostres cases a causa de la pandèmia del COVID-19. Aquesta Setmana Santa haurem de prendre forces davant les adversitats, són moments molt durs. Aquest cop fort de la naturalesa ens ha obligat a fer penitència”.

 

https://www.facebook.com/associacioconfraries.manacor.9/videos/237450880782406/

 

Aquest és l’horari de les celebracions de Setmana Santa a Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad