Gran baixada d’ingressats amb coronavirus a Manacor, de 30 a 23 en un dia

Sis d’ells continuen a la UCI

 

Les bones notícies al voltant del COVID-19 a la zona sanitària de Manacor continuen. Si a principis de setmana eren 32 els ingressats per coronavirus a l’hospital comarcal, i fa unes hores eren 30, ara ja només en queden 23 a planta (sis d’ells a la UCI), una baixada espectacular en tan poc temps i que demostra el bon treball tant dels ciutadans com dels professionals del centre sanitari.

Activen a Manacor una carpa per detectar el coronavirus sense baixar del cotxe

“S’ha d’agrair el gran esforç dels professionals, són la primera línia de batalla”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad