Gran baixada d’ingressats amb coronavirus a Manacor, de 30 a 23 en un dia

Sis d’ells continuen a la UCI

 

Les bones notícies al voltant del COVID-19 a la zona sanitària de Manacor continuen. Si a principis de setmana eren 32 els ingressats per coronavirus a l’hospital comarcal, i fa unes hores eren 30, ara ja només en queden 23 a planta (sis d’ells a la UCI), una baixada espectacular en tan poc temps i que demostra el bon treball tant dels ciutadans com dels professionals del centre sanitari.

Activen a Manacor una carpa per detectar el coronavirus sense baixar del cotxe

“S’ha d’agrair el gran esforç dels professionals, són la primera línia de batalla”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad