Els glosadors Maribel Servera i Mateu Xurí donen la benvinguda al ‘porta a porta’

El vídeo

La parella de glosadors Maribel Servera i Mateu Xurí han volgut donar la benvinguda, aquesta setmana, a la recollida de residus porta a porta a la zona centre de Manacor. I ho han fet de la millor forma que saben, acompanyats pels seus veïnats del carrer dels Bous i a través de la improvització i la rima. El regidor de Medi Ambient de l’ajuntament de Manacor, Sebastià Llodrà, també ho ha compartit en xarxes socials.

 

https://www.facebook.com/sebastia.llodraoliver/videos/10219444641778586/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad