Els glosadors Maribel Servera i Mateu Xurí donen la benvinguda al ‘porta a porta’

El vídeo

La parella de glosadors Maribel Servera i Mateu Xurí han volgut donar la benvinguda, aquesta setmana, a la recollida de residus porta a porta a la zona centre de Manacor. I ho han fet de la millor forma que saben, acompanyats pels seus veïnats del carrer dels Bous i a través de la improvització i la rima. El regidor de Medi Ambient de l’ajuntament de Manacor, Sebastià Llodrà, també ho ha compartit en xarxes socials.

 

https://www.facebook.com/sebastia.llodraoliver/videos/10219444641778586/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad