Continuen les bones notícies: Manacor rebaixa per segon dia el nombre d’infectats

També es redueixen de forma significativa les persones que estan a planta a l’espera dels resultats de la prova

 

L’hospital de Manacor, en dates que tocarien ser dolentes pel que fa a la previsió que apuntava a màxims en la propagació del coronavirus, continua rebaixant les xifres d’afectats per la pandemia. D’aquesta manera, fins fa unes hores al centre hospitalari hi havia 30 ingressats per COVID-19 (un menys que dimecres i dos menys que a principis de setmana) dels quals cinc són a la UCI (un pacient menys que ahir).

També es redueixen de forma significativa les persones amb símptomes, que també continuen a planta ingressades a l’espera dels resultats de la prova. En aquests moments són 9, lluny dels 19 de dimecres de la setmana passada; el que dóna esperança per continuar la setmana de forma estable, encara que des del propi hospital es crida a la calma a l’espera d’una evolució poisitiva a més llarg plaç.

Segons les darreres Mallorca hi ha un total de 449 persones hospitalitzades, 75 a la UCI. A Menorca hi ha 18 persones hospitalitzades (9 a l’UCI); i 54 pacients hospitalitzats a Eivissa, 16 a l’UCI.

“S’ha d’agrair el gran esforç dels professionals, són la primera línia de batalla”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad