Continuen les bones notícies: Manacor rebaixa per segon dia el nombre d’infectats

També es redueixen de forma significativa les persones que estan a planta a l’espera dels resultats de la prova

 

L’hospital de Manacor, en dates que tocarien ser dolentes pel que fa a la previsió que apuntava a màxims en la propagació del coronavirus, continua rebaixant les xifres d’afectats per la pandemia. D’aquesta manera, fins fa unes hores al centre hospitalari hi havia 30 ingressats per COVID-19 (un menys que dimecres i dos menys que a principis de setmana) dels quals cinc són a la UCI (un pacient menys que ahir).

També es redueixen de forma significativa les persones amb símptomes, que també continuen a planta ingressades a l’espera dels resultats de la prova. En aquests moments són 9, lluny dels 19 de dimecres de la setmana passada; el que dóna esperança per continuar la setmana de forma estable, encara que des del propi hospital es crida a la calma a l’espera d’una evolució poisitiva a més llarg plaç.

Segons les darreres Mallorca hi ha un total de 449 persones hospitalitzades, 75 a la UCI. A Menorca hi ha 18 persones hospitalitzades (9 a l’UCI); i 54 pacients hospitalitzats a Eivissa, 16 a l’UCI.

“S’ha d’agrair el gran esforç dels professionals, són la primera línia de batalla”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad