Medi Ambient demana que es deixin obertes les tapadores dels contenidors grisos

Per evitar haver de tocar-les i així evitar possibles contagis per COVID-19

 

La regidoria de Medi Ambient demana a la ciutadania que no tanquin els contenidors grisos de rebuig per evitar la propagació evitable del coronavirus. I és que així els veïnats no hauran de tocar amb les mans la tapadora per després llençar la bossa i així es redueix el risc al contagi per contacte.

Els serveis de neteja i recollida de residus han estat declarats com essencials durant l’actual estat d’alarma. La voluntat de l’ajuntament de Manacor és contribuir a millorar la situació actual i ajudar el màxim possible a la ciutadania en aquesta situació. Per això anuncien les següents mesures:

“Avui vespre les tapadores dels contenidors de rebuig (gris) quedaran obertes. Us demanam que les deixeu també obertes i que hi dipositeu les bosses ben tancades i dins l’horari permès – entre les 20 h i les 22 h. La mesura cerca evitar punts de contagi. De totes maneres recordam que la mesura més eficaç per evitar contagis és rentar-se les mans en tornar a ca vostra.

Els serveis de neteja augmentaran la neteja a fons i desinfecció dels contenidors de totes les fraccions per tot el municipi.

L’Ecoparc de Manacor i el Punt Verd de Portocristo queden tancats. A Manacor es col·locarà una àrea d’aportació al camí d’accés per les cases de foravila. A Porto Cristo hi ha àrees d’aportació properes que són les que hauran d’emprar els habitatges en rústic.

El servei de recollida a domicili de trastos (voluminosos) se suspèn mentre duri l’estat d’alarma.

El servei de Deixalleria mòbil, des de fa ja una setmana, ha deixat de prestar servei.

Per altra banda, i donat que s’ha detectat l’augment de deposicions de cans al carrer, demanarem a la ciutadania que compleixi l’ordenança, ara més que mai.

En qualsevol cas, es continua amb la neteja amb aigua i solució de lleixiu davant els llocs més sensibles: farmàcies, PACs, Residència, àrees comercials, etc.

Volem reconèixer i agrair la tasca del personal del servei de neteja i recollida, que fan feina a peu de carrer per a garantir aquest servei essencial per a la ciutadania.

A la resta de ciutadans, ànims i #QuedauACaVostra.”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad