Medi Ambient demana que es deixin obertes les tapadores dels contenidors grisos

Per evitar haver de tocar-les i així evitar possibles contagis per COVID-19

 

La regidoria de Medi Ambient demana a la ciutadania que no tanquin els contenidors grisos de rebuig per evitar la propagació evitable del coronavirus. I és que així els veïnats no hauran de tocar amb les mans la tapadora per després llençar la bossa i així es redueix el risc al contagi per contacte.

Els serveis de neteja i recollida de residus han estat declarats com essencials durant l’actual estat d’alarma. La voluntat de l’ajuntament de Manacor és contribuir a millorar la situació actual i ajudar el màxim possible a la ciutadania en aquesta situació. Per això anuncien les següents mesures:

“Avui vespre les tapadores dels contenidors de rebuig (gris) quedaran obertes. Us demanam que les deixeu també obertes i que hi dipositeu les bosses ben tancades i dins l’horari permès – entre les 20 h i les 22 h. La mesura cerca evitar punts de contagi. De totes maneres recordam que la mesura més eficaç per evitar contagis és rentar-se les mans en tornar a ca vostra.

Els serveis de neteja augmentaran la neteja a fons i desinfecció dels contenidors de totes les fraccions per tot el municipi.

L’Ecoparc de Manacor i el Punt Verd de Portocristo queden tancats. A Manacor es col·locarà una àrea d’aportació al camí d’accés per les cases de foravila. A Porto Cristo hi ha àrees d’aportació properes que són les que hauran d’emprar els habitatges en rústic.

El servei de recollida a domicili de trastos (voluminosos) se suspèn mentre duri l’estat d’alarma.

El servei de Deixalleria mòbil, des de fa ja una setmana, ha deixat de prestar servei.

Per altra banda, i donat que s’ha detectat l’augment de deposicions de cans al carrer, demanarem a la ciutadania que compleixi l’ordenança, ara més que mai.

En qualsevol cas, es continua amb la neteja amb aigua i solució de lleixiu davant els llocs més sensibles: farmàcies, PACs, Residència, àrees comercials, etc.

Volem reconèixer i agrair la tasca del personal del servei de neteja i recollida, que fan feina a peu de carrer per a garantir aquest servei essencial per a la ciutadania.

A la resta de ciutadans, ànims i #QuedauACaVostra.”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad