Aquest és l’horari de les celebracions de Setmana Santa a Manacor

El rector confirma com es faran i per on es podran seguir els oficis mentre duri l’estat d’alarma

 

Des de les parròquies de Manacor ja s’ha informat de com es duran a terme les distintes celebracions religioses de la Setmana Santa: “degut a l’estat d’alarma que vivim, les celebracions es duran a terme a porta tancada als Dolors”, confirma el rector Toni Amorós.

Segons el següent horari:

– Diumenge del Ram: 10 h.

– Dijous Sant: 18 h.

– Divendres Sant: 18h.

– Vigilia Pasqual: 18h

– Diumenge de Pasqua: 10 h. (Es farà segons la normativa que vigeixi dia 13 d’abril)

Totes les celebracions serán retransmeses en directe a través del Facebook de les parròquies de Manacor. “Les hores de les celebracions ja estan posades i pensades per donar l’oportunitat a aquells que vulguin de seguir una altra proposta televisiva de major qualitat”, diu Amorós.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad