Aquest és l’horari de les celebracions de Setmana Santa a Manacor

El rector confirma com es faran i per on es podran seguir els oficis mentre duri l’estat d’alarma

 

Des de les parròquies de Manacor ja s’ha informat de com es duran a terme les distintes celebracions religioses de la Setmana Santa: “degut a l’estat d’alarma que vivim, les celebracions es duran a terme a porta tancada als Dolors”, confirma el rector Toni Amorós.

Segons el següent horari:

– Diumenge del Ram: 10 h.

– Dijous Sant: 18 h.

– Divendres Sant: 18h.

– Vigilia Pasqual: 18h

– Diumenge de Pasqua: 10 h. (Es farà segons la normativa que vigeixi dia 13 d’abril)

Totes les celebracions serán retransmeses en directe a través del Facebook de les parròquies de Manacor. “Les hores de les celebracions ja estan posades i pensades per donar l’oportunitat a aquells que vulguin de seguir una altra proposta televisiva de major qualitat”, diu Amorós.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad