Què volia dir si una al·lota agafava una fava pelada de davall el llit?

Aquesta vegada el nostre expert en cultura popular, Rafel Perelló, ens explica quatre coses sobre les faves i faveres. Què volia dir si una al·lota agafava sense mirar una fava pelada de davall el llit? Quan s’han de començar a segar les faveres?

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad