La tercera planta de l’hospital es prepara per fer front a la pujada grossa d’infectats

La trentena de casos ingressats podrien doblar-se durant els propers dies

 

La tercera planta de l’hospital de Manacor es prepara aquests dies per fer front al punt més alt d’afectats pel COVID-19 previst a la comarca. Uns dies tensos on s’espera que les xifres d’infectats poguin doblar-se o fins i tot triplicar-se. Els professionals de l’àrea quirúrgica de l’hospital també s’han hagut d’adaptar a les noves circumstàncies i racionalitzar el temor que suposa tota una planta amb 51 llits preparats (més uns altres 15 a la UCI) pels malalts de coronavirus. En aquests moments ja són 27 els ingressats confirmats, cinc dels quals són a la UCI.

“Fa dues setmanes que per on corrien nins que venien a visitar el quiròfan s’ha convertit en lloc de lluita. L’àrea quirúrgica s’ha hagut d’adaptar i els seus professionals han hagut de deixar les seves pors, molts, per afrontar el que pugui arribar a venir. Volem donar les gràcies, moltes, a tot l’equip de professionals d’UCI de l’Hospital de Manacor, les auxiliars, metges, infermeres i supervisió per la seva gran acollida, la seva paciència en ensenyar-nos i explicar-nos coses per a ells evidents, pel seu esforç diari i la seva dedicació en la cura dels pacients”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad