La tercera planta de l’hospital es prepara per fer front a la pujada grossa d’infectats

La trentena de casos ingressats podrien doblar-se durant els propers dies

 

La tercera planta de l’hospital de Manacor es prepara aquests dies per fer front al punt més alt d’afectats pel COVID-19 previst a la comarca. Uns dies tensos on s’espera que les xifres d’infectats poguin doblar-se o fins i tot triplicar-se. Els professionals de l’àrea quirúrgica de l’hospital també s’han hagut d’adaptar a les noves circumstàncies i racionalitzar el temor que suposa tota una planta amb 51 llits preparats (més uns altres 15 a la UCI) pels malalts de coronavirus. En aquests moments ja són 27 els ingressats confirmats, cinc dels quals són a la UCI.

“Fa dues setmanes que per on corrien nins que venien a visitar el quiròfan s’ha convertit en lloc de lluita. L’àrea quirúrgica s’ha hagut d’adaptar i els seus professionals han hagut de deixar les seves pors, molts, per afrontar el que pugui arribar a venir. Volem donar les gràcies, moltes, a tot l’equip de professionals d’UCI de l’Hospital de Manacor, les auxiliars, metges, infermeres i supervisió per la seva gran acollida, la seva paciència en ensenyar-nos i explicar-nos coses per a ells evidents, pel seu esforç diari i la seva dedicació en la cura dels pacients”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad