Enviau dibuixos infantils per animar els mostradors

La imatge

Els pocs mostradors que encara queden operatius a Manacor, és a dir sobretot els de les farmàcies, intenten enviar missatges d’esperança a la població. Per això la Sureda-Pedrals, devora l’estació de trens, ha demanat per xarxes socials que tots aquells nins que vulguin, els puguin enviar dibuixos per fer-ho tot més colorit.

“Hem fet aquest aparador per recordar-vos que quedeu a casa, però ens ha quedat un poc buit… Nins i nines que sou a casa: ens envieu dibuixos plens de color i esperança? Els imprimirem i els penjarem. Podeu enviar-ho per correu electrònic a info@farmaciaestacio.com o per whatsapp/telegram 661 625 837”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad