Enviau dibuixos infantils per animar els mostradors

La imatge

Els pocs mostradors que encara queden operatius a Manacor, és a dir sobretot els de les farmàcies, intenten enviar missatges d’esperança a la població. Per això la Sureda-Pedrals, devora l’estació de trens, ha demanat per xarxes socials que tots aquells nins que vulguin, els puguin enviar dibuixos per fer-ho tot més colorit.

“Hem fet aquest aparador per recordar-vos que quedeu a casa, però ens ha quedat un poc buit… Nins i nines que sou a casa: ens envieu dibuixos plens de color i esperança? Els imprimirem i els penjarem. Podeu enviar-ho per correu electrònic a info@farmaciaestacio.com o per whatsapp/telegram 661 625 837”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad