Una agent de la Policia Nacional de Manacor fa pantalles amb una impressora 3D

La imatge

Germaine és una agent de policia destinada a la comisaria de la Nacional a Manacor. Des de fa uns dies està confeccionant, amb l’ajuda d’un disseny per ordinador i una impressora en tres dimensions, pantalles de protecció pels seus companys de quarter, a fi de guarir-se del coronavirus. El SUP Balears (Sindicat Unificat de Policia) ja ha anunciat que l’ajudarà a finançar part del material perquè pugui seguir produïnt-ne més.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad