Els veïnats de s’Illot surten als balcons i terrasses a vista de dron

El vídeo

Un dron ha recorregut aquests dies els carrers de s’Illot, per veure de quina manera passen els veïnats residents del nucli costaner de Manacor el confinament imposat pel coronavirus. Molts d’ells tiren d’inventiva i creen missatges amb diferents elements que tenen a les terrasses, mentre que d’altres mostren els seus dibuixos, tots com a forma de donar ànims i aguantar el que queda.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad