Mestres i pares de les escoles del municipi fan vídeos per animar els alumnes

Per d’aquesta forma mantenir el contacte entre els nins i nines i poder rebre els ànims dels docents

 

En aquests dies de confinament pel COVID-19 i famílies amb infants (i no tan infants) tancats sense poder sortir de casa, diverses han estat ja les escoles del municipi que, per pròpia iniciativa dels mestres o per part dels pares, han volgut crear i editar vídeos on ells mateixos envien missatges d’ànim i alegria als seus alumnes, o els més petits poden veure així, després de més de dues setmanes, els seus amics de classe.

Són els casos, per exemple, del CEIP Molí den Xema, que ja ha penjat per Youtube un vídeo musical per on van passant els professionals del centre, tots amb missatges com “Tot anirà bé”, “mos veim aviat” o “tornarà a sortir el sol”. Molt semblant a la iniciativa dels mestres del CEIP Mitjà de Mar de Porto Cristo, que ja fa uns dies que en tenen un altre penjat a la seva pàgina web, i no sols amb música sino amb missatges de viva veu.

Es Canyar és un altre col·legi que ha fet arribar un clip especialment pensat pels pares i els més petits, per donar ànims i desitjar una retrobada després de la Setmana Santa. També alguns pares de l’escoleta municipal Nins i Nines de Manacor, a fi que els seus fills puguin mantenir en certa forma el ‘contacte’ han muntat un vídeo intern amb els infants com a protagonistes; tal i com ha fet el CEIP Jaume Vidal, que en aquests moments n’està preparant un altre amb els docents. D’igual forma Sa Torre està en procés de disseny del seu.

Aquests són alguns del vídeos:

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad