L’Ajuntament suspèn la app d’incidències fins que acabi l’estat d’alarma

L’ajuntament de Manacor ha decidit suspendre temporalment l’aplicació mòbil que fins ara tenia per tal que els veïnats poguessin comunicar incidències, mentre duri l’estat d’alarma decretat pel govern central contra la propagació del COVID-19. Així les coses el consistori deixa sense funcionament la app i explica que “en tot cas, si necessitau res de l’Ajuntament, hi podeu contactar a través del 971849100“.

A principis del mes de gener, l’ajuntament de Manacor, a través del Consell de Mallorca i TIC (l’empresa que presta serveis informàtics als ajuntaments), va posar en funcionament una aplicació mòbil per poder denunciar i resoldre totes aquelles incidències que hi poguessin haver als carrers del municipi, com per exemple clots, manca d’enllumenat, problemes de fems, trasports o els voluminosos que s’acumulen al voltant de molts contenidors de reciclatge.

De tal forma que, una vegada descarregada, l’aplicació permetia, de forma anònima, fer fotos del problema, un petit comentari i fins i tot geolocalitzar amb un sistema de GPS on estava la incidència. Ara això queda en suspens. També cal dir que fins ara havien estat nombroses les queixes ciutadanes pel mal funcionament en el temps de resposta i resolució de problemes.

Així s’instal·la i funciona la nova app de l’Ajuntament

L’Ajuntament activa una app mòbil per denunciar clots o problemes de fems i llum

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad