Els tractoristes també s’enrecorden de l’hospital

La imatge

Després del reconeixement policial a la gran tasaca que estan duent a terme aquestes setmanes els professionals de l’hospital de Manacor per fer front al coronavirus, ahir divendres els pagesos encarregats de fer la ruta de desinfecció que arribava fins el centre hospitalari, també van voler apropar-se fins a l’entrada d’Urgències amb el tractor, on diversos sanitaris van sortir a aplaudir en senyal d’agraïment mutu.

 

https://www.facebook.com/joan.gaiamascaro.3/videos/619283805581383/

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad