Els tractoristes també s’enrecorden de l’hospital

La imatge

Després del reconeixement policial a la gran tasaca que estan duent a terme aquestes setmanes els professionals de l’hospital de Manacor per fer front al coronavirus, ahir divendres els pagesos encarregats de fer la ruta de desinfecció que arribava fins el centre hospitalari, també van voler apropar-se fins a l’entrada d’Urgències amb el tractor, on diversos sanitaris van sortir a aplaudir en senyal d’agraïment mutu.

 

https://www.facebook.com/joan.gaiamascaro.3/videos/619283805581383/

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad