Neix ‘Ràdio Pussera’, el podcast manacorí contra el confinament

Creat pel polifacètic Sebastià Riera, tractarà de fer riure amb entrevistes i temes d’actualitat

 

Aquesta setmana s’estrena el primer programa de Ràdio Pussera, un nou podcast presentat pel polifacètic Sebastià Riera Pocoví. Una idea sorgida dels records de quan era petit “parodiant les ràdios que escoltava i TV Manacor, amb una gravadora de mà i un casset dels antics”.

Avui en dia i amb les noves tecnologies, Sebastià, ha aprofitat el confinament per donar dues voltes a n’aquells programes i crear un nou producte, “parlant de l’actualitat però amb l’essènica i l’humor amb el que va néixer aquesta ràdio. La Ràdio Pussera és el podcast més divertit i desconcertant del moment. Es tan pucer que s’escriu amb doble SS però et farà passar una bona estona, amb actualitat, entrevistes, acudits, i bona música”, explica Riera. “Segurament no aprendràs absolutament res però te farà riure d’una manera que no aconsegueix cap altre podcast”.

Al primer programa es tractarà obviament del coronavirus, i comptarà amb entrevistes amb l’actor Toni Gomila i el músic Joan Xanguito, a més de cridades del públic i sintonies creades per Roger Pistola i Toni Nadal. “La finalitat del podcast és entretenir a la gent que està confinada a ca seva durant una estona i que per un moment desconnectin dels seus problemes i riguin un poc”. Demà dissabte el podcast quedarà penjat al soundcloud “i ho compartirem per les xarxes socials”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad