Els pagesos ja preparen les rutes per tornar a sortir avui vespre a desinfectar

Avui, com divendres passat, a partir de les 19,30 hores

 

L’ajuntament de Manacor ha anunciat que avui capvespre, a partir de les 19,30 hores, hi tornarà a haver una sortida de desena de pagesos voluntaris per desinfectar carrers del poble, sota la supervisió municipal i utilitzant una mescla netejadora que no té cap efecte sobre persones i animals. Avui els tractoristes ja preparaven les distintes rutes per on pasaràn.

Cal recordar que fa una setmana que ja varen sortir per desinfectar carrers i places del municipi contra el coronavirus, utilitzant una solució líquida feta d’aigua amb lleixiu, amb les mesures que recomana Sanitat, de concentració molt baixa (no superior a 1000 ppm de clor actiu; dilució 1: 50 d’un lleixiu amb concentració 40-50 gr / litre) i que per tant no suposa cap risc per a persones o animals. Així que no és necessari prendre cap mesura extraordinària de protecció als domicilis.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad