Els pagesos ja preparen les rutes per tornar a sortir avui vespre a desinfectar

Avui, com divendres passat, a partir de les 19,30 hores

 

L’ajuntament de Manacor ha anunciat que avui capvespre, a partir de les 19,30 hores, hi tornarà a haver una sortida de desena de pagesos voluntaris per desinfectar carrers del poble, sota la supervisió municipal i utilitzant una mescla netejadora que no té cap efecte sobre persones i animals. Avui els tractoristes ja preparaven les distintes rutes per on pasaràn.

Cal recordar que fa una setmana que ja varen sortir per desinfectar carrers i places del municipi contra el coronavirus, utilitzant una solució líquida feta d’aigua amb lleixiu, amb les mesures que recomana Sanitat, de concentració molt baixa (no superior a 1000 ppm de clor actiu; dilució 1: 50 d’un lleixiu amb concentració 40-50 gr / litre) i que per tant no suposa cap risc per a persones o animals. Així que no és necessari prendre cap mesura extraordinària de protecció als domicilis.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad