Més de 2.600 vivendes de Manacor canvien dimecres els contenidors pel porta a porta

El coronavirus no canvia els plans de l’ajuntament per la zona centre

 

Tal com estava previst, dia 1 d’abril començarà la recollida de residus porta a porta a més de 2.600 habitatges del centre de Manacor. Amb aquest sistema de recollida es retiraran els contenidors existents i els residus es recolliran directament davant la façana de cada habitatge del centre de la ciutat. En  aquest moment de confinament a les cases pel COVID-19 aquesta mesura facilitarà el reciclatge, aproparà el servei a les cases i evitarà desplaçaments.

Un cop superada la situació actual, la recollida porta a porta serà també una millora en el servei pels ciutadans i establiments del centre de Manacor i s’afegeix a les recollides que ja estan en funcionament del centre i la zona de sa Torre de Porto Cristo i Son Macià, les quals han tingut molt bons resultats.

La tasca informativa prèvia ha consistit en 10 reunions fetes amb els residents del centre que han permès donar tota la informació, repartir els poalets i calendaris amb les freqüències de recollida i resoldre possibles dubtes. Tot el que s’ha explicat es començarà a posar en pràctica dimecres dia 1r d’abril.

També cal dir que, aquests dies en què passam moltes hores a casa, podem aprofitar per crear l’hàbit de separar els residus que generam i que poden reciclar-se: paper, vidre, envasos i orgànica; i així reduir la fracció de rebuig que es destina a incineració. #QuedamACaNostra i reciclam més que mai!

Si voleu ampliar informació o resoldre dubtes, trobareu més informació www.residusmanacor.cat

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad